Παροχές

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Connect προσφέρουμε τη γνώση σε συνδυασμό με πραγματικά ανταγωνιστικά δίδακτρα όπως επίσης και :

Τσάντα & ντοσιέ με κάθε εγγραφή

Μια μοντέρνα τσάντα κι ένα ντοσιέ περιμένει κάθε μαθητή με την εγγραφή του στο κέντρο μας. Μια προσφορά – παράδοση του σχολείου μας!


Ασφάλιση για κάθε μαθητή

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Connect προσφέρει χωρίς καμιά χρέωση για το σπουδαστή ετήσια ασφάλεια για το χρόνο παραμονής του στο σπουδαστήριο. Το εκπαιδευτήριο Connect βρίσκεται πάντα κοντά στο μαθητή και προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου και κύρους σε συνδυασμό με σύγχρονα προγράμματα ασφαλείας σε ένα προσεγμένο αισθητικά και άνετο χώρο.


Επιπλέον ώρες mock test

student-mock-upΚανένας μαθητής μας δεν πηγαίνει σε εξετάσεις χωρίς να ξέρει λεπτομερώς τι θα συναντήσει! Καθ’όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους προσφέρονται χωρίς καμία χρέωση επιπλέον ώρες mock test / τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων, που αφ’ενός προετοιμάζουν τους σπουδαστές καλύτερα και αφ’ετέρου τους εξοικειώνουν με τη διαδικασία της κάθε εξέτασης.


Έξτρα ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας

studyΣτο κέντρο ξένων γλωσσών Connect αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια τον κάθε μαθητή ως ξεχωριστή προσωπικότητα. Γι’αυτό και προσφέρουμε εντελώς δωρεάν σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους έξτρα ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας σε όλες τις διδασκόμενες γλώσσες με την επίβλεψη πάντα και υπό την καθοδήγηση έμπειρου διδακτικού προσωπικού.


Δωρεάν φοίτηση στους μαθητές νηπίου & Α' Δημοτικού

juniorsΓια μας η πρώτη επαφή με την ξένη γλώσσα αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του οικοδομήματος που λέγεται γνώση. Γι’αυτό και για τους μικρούς μας φίλους προσφέρουμε εντελώς δωρεάν ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για την ηλικία και τα ενδιαφέροντά τους ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατόν ξεκίνημα.


Έκπτωση στα αδέρφια & στη 2η γλώσσα

oikonomiaΣτο κέντρο ξένων γλωσσών Connect είμαστε δίπλα σας σε όλους τους τομείς και καθώς συμμεριζόμαστε τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε στις ήδη μειωμένες τιμές μας και τα εξαιρετικά φιλικά δίδακτρα προσφέρουμε επιπλέον έκπτωση τόσο στα αδέρφια όσο και στη φοίτηση σε δεύτερη γλώσσα!


Ειδικές τιμές για φοιτητές

Τα προγράμματα σπουδών που αφορούν φοιτητές προσφέρονται στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς ενώ κατά περίπτωση γίνονται επιπλέον εκπτώσεις και διευκολύνσεις.


Ευέλικτα τμήματα φοίτησης (πρωινά-μεσημεριανά-απογευματινά-βραδινά)

clocksΚαθώς οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής επιβάλλουν ένα δύσκολο και απαιτητικό για τους περισσότερους πρόγραμμα φροντίζουμε να παρέχουμε μεγάλη ευελιξία στα προγράμματα σπουδών με τμήματα από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ ώστε ο κάθε σπουδαστής να βρει αυτό που τον ικανοποιεί και ταιριάζει στις ανάγκες του.


Τετράδιο συνεγασίας

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Connect δε διαφημίζουμε απλά την επικοινωνία με τους γονείς αλλά την κάνουμε και πράξη με το τετράδιο συνεργασίας που δίνουμε εντελώς δωρεάν στην αρχή του σχολικού έτους σε κάθε μαθητή. Έτσι εξασφαλίζουμε αφ’ενός την καθημερινή επικοινωνία και συνεννόηση με τον κηδεμόνα και αφ’ετέρου τη βεβαιότητα ότι κανένας μαθητής, όσο μικρός κι αν είναι, δε θα μπερδέψει ή ξεχάσει τις εργασίες του ώστε να είναι συνεπής στο μάθημά του.

Μαθήματα Distance Learning

Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών προσφέρουμε μαθήματα Distance Learning (εξ’αποστάσεως ) σε σπουδαστές που θέλουν να κάνουν το μάθημα της ξένης γλώσσας στο χώρο τους είτε εξ’ολοκλήρου είτε συνδυάζοντάς το με κάποιες παρουσίες στο φροντιστήριο.

Ευέλικτα τμήματα

Φτιάξε το δικό σου τμήμα με τους φίλους σου & κανονίστε εσείς πόσο θα πληρώσετε


Κοινωνική μάθηση

Έκπτωση σε ανέργους με την επίδειξη κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ


Ειδικές τιμές στα βιβλία

Δυνατότητα απόκτησης των βιβλίων στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς

 

Πού είμαστε

Where are we?

Ηλία Ηλιού 64 - 66 και Κουτσονίκα 5

Νέος Κόσμος 11744
Άνωθεν τράπεζας Πειραιώς
1ος όροφος (είσοδος από Κουτσονίκα)
πλησίον στάσης μετρό Νέος Κόσμος

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τις ακόλουθες ώρες:

Δευ-Παρ: 8πμ – 11μμ

Σαβ: 8πμ – 8μμ

Τηλ. 210 9029 307

Φαξ. 210 9029 308

Τελευταία Νέα